Wie staat er achter de camera?

Lees hieronder verder.

Elke dag leer ik weer zoveel nieuwe dingen

Toen ik op mijn 15e een beroepskeuze moest maken kwam ik uit op de opleiding fotografie. Verschillende keren kreeg ik te horen of ik daar nu wel aan moest beginnen en ” Daar is toch geen werk in te krijgen?!” Nou hier zit ik dan 12 jaar later. 2 opleidingen afgerond, bij leerzame en inspirerende plekken mogen werken en ondertussen dus al 10 jaar aan het werk als fotograaf. Ik heb fotografie nooit aan de kant gezet puur omdat het mijn passie is. Elke dag leer ik weer zoveel nieuwe dingen bij en een dag van een fotograaf is nooit het zelfde. Het werken met mensen is toch heerlijk!! 

-

Oh Wauw ik wist niet dat ik zo op de foto kon staan.

Wanneer ik te horen krijg: Oh Wauuuw ik wist niet dat ik zo op de foto kon staan. Dat maakt mijn dag helemaal compleet. Er heerst veel onzekerheid in deze tijd met de hele dag socialmedia om ons heen. Tegenwoordig ontkom je er met je bedrijf ook bijna niet aan en daarom vind ik het juist zo mooi om mensen te laten zien dat ze zichzelf en hun bedrijf mogen laten zien en er trots op mag zijn. 

Ondertussen heb ik mijn gefocust op de zakelijke markt Het portretteren van mensen, beginnende bedrijven helpen met een goede beeldende start en het laten zien wie er nu achter die mooie bedrijven zitten en wat daar gebeurt.

Heb jij nieuwe beelden nodig? Ik kom je helpen vanuit het o zo mooie Oldenzaal.

Contact

Phone: +31 640813338
Email: sandrateusink@live.nl
Oldenzaal
MAANDAG TOT ZATERDAG 09:00 - 18:00