schuine laag

Portret

Duoshoot

Tijdens deze shoot wordt de liefde en of vriendschap op een spontane manier vastgelegd. Dit kan op locatie maar ook in de studio.

Beautyshoot

Een Beautyshoot is een fotoshoot waarin we jou in de spotlight zetten. Ook gaan we samen kijken in welke style jij gefotografeerd wilt worden. Samen werken wij naar jouw mooiste foto toe in een gezellige, relaxte sfeer. Er is mogelijkheid tot omkleden. Deze fotoshoot kan op locatie of in de studio.

Portret

Sociale media, websites, CV’s en visitekaartjes. Tegenwoordig worden ze allemaal gesierd door een profielfoto. Een foto dat binnen enkele seconden beoordeeld wordt door de mensen om ons heen en de eerste indruk vast legt. Deze indruk kan je niet over doen. Dus wat is er nou belangrijker dan een goed zakelijk portret te hebben van jezelf. Foto's de zelfde dag nog op de mail.

Familieshoot

Je gezin is waarschijnlijk het belangrijkste in je leven. Daarom is het fijn dit voor altijd vastgelegd te hebben. Een prachtige foto aan de muur van de hele familie of van het gezin. Wie wil dat nou niet? Hierbij is het ook mogelijk om bijvoorbeeld de kinderen apart te laten fotograferen.

 

Familieportret

Wil je enkel één portret van uw gezin? Dat kan natuurlijk ook.

Zwangerschapsshoot

Je zwangerschap is zonder twijfel een bijzondere tijd. Een periode waarin jullie je voorbereiden op een nieuwe fase in je leven. Laat het vastleggen zodat je altijd terug kan kijken naar deze mooie en bijzondere tijd.

Nieuwsgierig?

Observeer en raak geïnspireerd door de verschillende beelden!

Neem contact op
schuine laag